Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

 

takacshajnalkaA Budaörsi Egészségügyi Központban és a Biatorbágyi Egészségházban dolgozom dietetikusként. Fő profilom a diabeteses betegek diétás kezelése. A Budaörsi Cukorbeteg Egyesület alelnökeként igyekszem tenni azért, hogy teljes értékű életet élhessenek a diabetesben szenvedő betegek is!

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán szereztem. Tanulmányaim eredményeképpen köztársasági ösztöndíjban részesültem.Gyakorlataimat a Kútvölgyi Kórház sebészeti és belgyógyászati osztályán, a Szent István Kórház gyermekosztályán, az Uzsoki utcai Kórház belgyógyászati osztályán és a Rókus Kórház geriátriátriai osztályán töltöttem.

Munkám során egyénre szabott diétás tanácsadást tartok felnőttek és gyermekek részére is, mintaétrendet állítok össze a különböző betegségekben (pl. diabetes, köszvény, májbetegségek, túlsúlyosság, epebetegségek, ételallergiák és intoleranciák stb.) szenvedők számára.

 


 

 

Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállalnak!

 

A cukorbeteg étrenddel kapcsolatban itt tegye fel kérdését!

 

cukorbetegwebaruhaz