Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Kovacs Gabi 250

Hitvallásom

Életem derekán járok, mögöttem sok sikeres teljesítménnyel és jó pár megélt szakmai és személyes válsággal, amelyek alakították sorsomat.
Ezekre úgy tekintek, mint amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy megtanuljam legyőzni a nehézségeket, és nagy hatással voltak életem alakulására.

Pszichológiai tanulmányaim és személyes tapasztalataim által váltam képessé mások problémáinak megértésére és arra, hogy átérezzem a bajba jutott emberek helyzetét. Munkám szépségét éppen az adja, hogy tudásomat, tapasztalatomat mások szolgálatába állíthatom. Közel két évtizede őszinte elhivatottsággal segítem az emberek személyes fejlődését. A különböző emberekkel való együttműködés számomra is sok értékes tanulsággal szolgál, ami engem is inspirál.

Teljes meggyőződéssel vallom, hogy bármilyen kilátástalan élethelyzetre van megoldás, és nézetem szerint, megfelelő szakemberek segítségével könnyebb felismerni és megoldani ezeket, mert vannak esetek, amikor nem tudunk megfelelő döntéseket hozni, de a kezünkben van mindig a lehetőség arra, hogy segítséget kérjünk. Munkám során azt láttam, hogy nagy lendületet ad az embereknek, ha egy szakember támogatóan figyel rájuk és pártatlan, őszinte meglátásait megosztja velük.

Hiszek abban, hogy komoly, lelkiismeretes munkámmal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a hozzám fordulók megtanuljanak új élethelyzetükhöz alkalmazkodni, új értékeket és értelmet találjanak életükben.

Személyes célom az, hogy a közös munka végén mindenki elégedetten és kiegyensúlyozottan haladjon az életútján tovább.


Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállalnak!

 

Ha cukorbetegségével kapcsolatban lelki problémái vannak, itt tegye fel kérdését!

 

cukorbetegwebaruhaz