Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

 

Gyurcsane Kondrat Ilona 200x250Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet vezető dietetikusa vagyok. Számos betegség mellett 1986 óta foglalkozom kiemelten a cukorbetegség étrendi kezelésével. Az 1982 óta működő Korányi Diabetes Klubban is 1986 óta dolgozom, jelenleg a klubvezetője is vagyok.

1998-ban jelent meg a cukorbetegséggel kapcsolatos első könyvem, de igazi sikert Fövényi tanár úrral írt "Cukorbetegek nagy diétáskönyvé"-vel értünk el. Kitüntetésem közül a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által adott "Az Év Terápiás dietetikusa"  díjat, a Magyar Diabetes Társaságtól kapott  "Kiváló diabétesz-edukátor Díjat", és a Minisztériumtól tavaly kapott Pro Sanitate Díjat emelném ki.

Célom, hogy minél több embernek segítsek abban, hogy az étrendre odafigyelve előzhesse meg a cukorbetegség kialakulását, vagy ha már diabéteszes, akkor az életmódterápia betartásával hozzájárulhasson a cukorbetegség kezeléséhez.

Gyurcsáné Kondrát Ilona
regisztrált dietetikus (53978)
prevenviós, élelmezés- és táplálkozásegészség-ügyi szakértő (56074-002/2014/EFIK, 56074-003/2014/EFIK)

 


 

 

Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállalnak!

 

A cukorbeteg étrenddel kapcsolatban itt tegye fel kérdését!

 

cukorbetegwebaruhaz