Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

nagyszakallzsuzsa2301994-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem elvégzésétől kezdve a Budai Gyermekkórházban dolgoztam 12 éven keresztül. Ezen időszak alatt megszereztem a csecsemő-és gyermekgyógyászat szakvizsgát (jeles eredménnyel) és a diabetológusi minősítést.A kórházban fekvő kis betegek gyógyítása mellett a Diabétesz rendelésen is dolgoztam és a cukorbeteg gyermekek ellátásában és gondozásában vettem részt.

Jelenleg gyermek háziorvosként dolgozom. Kuratóriumi tagja vagyok a Juvenilis Diab Help Alapítványnak és egyetemista korom óta rendszeresen részt veszek a cukorbeteg gyermekek számára szervezett speciális edukációs táborok előkészítésében, szervezésében és a gyermekek táboroztatásában.

Kamasz lányommal és a férjemmel Budapest környékén élünk. Magánéletileg is érintett vagyok diabetológiai vonatkozásban: saját magam és a lányom is 1-es típusú diabéteszben "szenvedünk". Szabadidőmben szívesen olvasgatok vaskos regényeket, szeretek utazni, színházba járni és lakberendezéssel foglalkozni.

 


 

Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállalnak!

 

A cukorbetegséggel kapcsolatban itt tegye fel kérdését!

cukorbetegwebaruhaz