Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

 

gyongyi230A szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szereztem gyógyszerészi diplomámat. Végzés után az Egyetem Gyógyszertechnológiai Intézetében kenőcsökben alkalmazható új segédanyagokat kutattam, és gyógyszerészhallgatókat tanítottam a patikai gyógyszerkészítés alapjaira.

Ezt követően egy gyógyszerkereskedelmi cégnél helyezkedtem el, és itt főmunkatársként, majd értékesítési vezetőként alkalmam nyílt megismerni a gyógyszertárakat, a gyógyszerészek mindennapi munkáját. A gyógyszertári gyógyszerészet azért áll közel hozzám, mert szakmai tudásunkat itt állíthatjuk leginkább a beteg emberek szolgálatába. Külön öröm számomra, hogy ma már egyre több egészséges ember is felkeresi a gyógyszertárakat egészségének megőrzése, a betegségek megelőzése érdekében.

A tudomány rendkívüli mértékű fejlődése miatt hivatásunk gyakorlásához elengedhetetlen a folyamatos tanulás, naprakész ismeretek megszerzése az új gyógyszerekről és terápiás lehetőségekről. Ezért gyógyszerhatástani szakvizsgám megszerzését követően, a mai napig is rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Diab-Pont webáruház gyógyszerész szakértőjeként az Ön rendelkezésére állhatok. Kérem, ha bármilyen kérdése merül fel gyógyszerekkel, azok hatásaival és mellékhatásaival, a gyógyszerek egymás közötti, vagy a gyógyszerek és az élelmiszerek közötti esetleges kölcsönhatásokkal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal.

 


 

Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállalnak!

 

A cukorbetegség gyógyszereivel kapcsolatban itt tegye fel kérdését!

 

cukorbetegwebaruhaz