Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

 

dombradyandrea230Jogi diplomámat a Miskolci Egyetem Állam –és Jogtudományi Karán szereztem, a szakvizsga megszerzését követően 2001. óta dolgozom egyéni ügyvédként, mint a Debreceni Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja.

Elsősorban a polgári jog tárgykörébe tartozó kérdésekkel foglalkozom, ezen belül a társasági jog, szerződéses jogviszonyok, ingatlanokkal kapcsolatos jogi kérdések rendezésén, valamint a munkajogi és családjogi problémák megoldásán dolgozom.

 A cukorbetegség mindennapos gyakorlati vonatkozásai a polgári joggal egyre szorosabb összefonódást mutatnak, figyelemmel a politikai változások és célkitűzések tükrében is, amikor egy széles társadalmi réteget érintő probléma hétköznapi vonatkozásait kutatjuk.

A diabetesnek, mint súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségnek az egyéb fogyatékosságok közül történő kiemelése során a teljes értékű életet élés szem előtt tartását hangoztatva, ezzel mintegy párhuzamosan felmerülő egészségügyi, adó-, illetve munkajogi problémákra és ezekkel kapcsolatos hasznos gyakorlati tudnivalók összefüggéseire igyekszem rávilágítani.

 


 

Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállalnak!

 

A cukorbetegek jogaival kapcsolatban itt tegye fel kérdését!

 

 

cukorbetegwebaruhaz