Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

szakertok

Gyurcsane Kondrat Ilona

Cukorbeteg étrenddel kapcsolatos kérdéseit felteheti Gyurcsáné Kondrát Ilona dietetikus szakértőnknek, vagy böngészhet az eddig feltett kérdések és válaszok között!

nagyszakallzsuzsa120

Cukorbetegséggel kapcsolatos kérdéseit felteheti Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna diabetológus orvosszakértőnknek, vagy böngészhet az eddig feltett kérdések és válaszok között!

gyongyi120

A cukorbetegség gyógyszereivel kapcsolatos kérdéseit felteheti Dr. Kiss Gyöngyi gyógyszerész szakértőnknek, vagy böngészhet az eddig feltett kérdések és válaszok között!

dombradyandrea120

A cukorbetegek jogaival kapcsolatos kérdéseit felteheti Dr. Dombrády Andrea ügyvéd szakértőnknek, vagy böngészhet az eddig feltett kérdések és válaszok között!

mihalffy-annaEgy gyógytornász arról ismerszik meg, hogy mindent mozgással igyekszik gyógyítani. Ezt tanulta, ez a dolga. De – ha komolyan veszi a hivatását – nem elégszik meg puszta buzdítással. Sportolással, testmozgással, gyógytornával kapcsolatos kérdéseit tegye fel gyógytornász szakértőnknek!

Kovacs Gabi 122Ha cukorbetegségével kapcsolatban lelki problémái vannak, kérdéseit felteheti Kovács Gabriella pszichológus szakértőnknek, vagy böngészhet az eddig feltett kérdések és válaszok között!

cukorbetegwebaruhaz