Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

A pszichológus válaszol - kérdések a lelki problémákról

Kovacs Gabi 250Ha cukorbetegségével kapcsolatban lelki problémái vannak, kérdéseit felteheti Kovács Gabriella pszichológus szakértőnknek, vagy böngészhet az eddig feltett kérdések és válaszok között!

Ha kérdést szeretne feltenni, előzetesen regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie oldalunkon! A regisztráció ingyenes.

Miután elküldte kérdését, a Diab-Pont Kft. munkatársai átnézik azt, és a megfelelő szakértőhöz irányítják. A válasz elkészítése szakértőink elfoglaltságától függ, igyekszünk mihamarabb választ adni, de időbeli garanciát nem tudunk vállalni. A Diab-Pont Kft. fenntartja a jogot, hogy az oldal témájához nem illő kérdéseket ne közölje, a kérdés kategória besorolását megváltoztassa, más szakértőhöz irányítsa, illetve a szövegben módosításokat hajtson végre saját belátása szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon kapott szakértői tanács nem helyettesíti a személyes konzultációt a megfelelő szakemberekkel és ha ennek elmulasztásából Önnek bármi kára származik, azért sem szakértőink, sem a Diab-Pont Kft. semmiféle felelősséget nem vállal!

Ha cukorbetegségével kapcsolatban lelki problémái vannak, itt tegye fel kérdését!

Eddig beérkezett kérdések:

 

Kedves Doktor Nő/Úr!
Tanácsát szeretném kérni, hogy egy ismerősömről kiderült , hogy inzulinos cukor beteg fiatal férfi és nem tudja elfogadni hogy minden nap szúrnia kell magát és kötött az étkezése. Mióta kiderült a betegség már az egész család/ barátai próbálták meggyőzni ,hogy ezzel lehet élni de nem tudja feldolgozni és ágynak eset. Nem képes mozogni csak feküdni akar. Magába van fordulva.
Válaszát előre is köszönöm.
Üdv: Vivien

cukorbetegwebaruhaz