Diab-Pont Közösség

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legújabb kérdések szakértőinkhez

TANÁCSTALAN VAGYOK MERT 2ÉVE UPDATE SZERINT ÉTKEZEM DE NEMRÉG GYOMORHUROTOM VOLT ÉS EPE .SOK MINDENT MONDTAK NEM EHETEK DE MÉG IGY IS NEHÉZ HOGY NÉHA MIT EGYEK MERT SOKSZOR MINDENTŐL FÁJ EPÉNEK SEMMI NEM TETSZIK. TELTSÉGÉRZET 5SZÖR ÉTKEZEM KEVESET .MIKAZOK PONTOSAN AMIT NEM EHETEK . NAGYON SZERETEM A TEJTERMÉKEKET JOGHURT TÚRÓ SAJTKRÉM KEFIR TEJSZÍNHABRUDI DE TEMÉSZETESEN UPDATE ÉS MINDEN ZSÍRSZEGÉNY ÉS AMIBEN NINCSEN CUKOR.

Szakértőnk válasza

Kedves Érdeklődő!
Az epebetegségnél sok étel az egyéni tolerancia körébe tartozik, tehát egyénenként változhat, hogy mit tolerál a szervezet, ilyen étel: tej, tejeskávé, tojás, vaj, margarin, fejes saláta, kelvirág, paradicsom, paprika, paraj, hagyma, aromás fűszerek, zöldpetrezselyem, kapor, mustár, ánizs, kömény, vanília, szegfűszeg, ananász, narancs. Fontos szabály, hogy szigorúan mindenből zsírszegény terméket kell választani! Kímélő fűszerezést alkalmazni!
Üdvözlettel,
Takács Hajni